![]() |
|
Tıxacda ilişib qalan 15 dəqiqə - Versión para impresión +- Foros Digisoul (https://digisoul.net/foro) +-- Foro: ◦•●◉ Digimon ◉●•◦ (https://digisoul.net/foro/forumdisplay.php?fid=5) +--- Foro: Juegos & TCG (https://digisoul.net/foro/forumdisplay.php?fid=8) +--- Tema: Tıxacda ilişib qalan 15 dəqiqə (/showthread.php?tid=761) |
Tıxacda ilişib qalan 15 dəqiqə - boach - 08-06-2026 Mən taksi sürücüsüyəm. Bakının ən işlək küçələrində hər gün saatlarla tıxacda qalıram. Həmin gün də elə oldu. Səhər saat 9-da evdən çıxdım. İlk sərnişinimi “28 May” metrosuna apardım. Sonra bir qadını Nərimanova, bir tələbəni Bakı Dövlət Universitetinə. Saat 12-də Heydər Əliyev prospektində tıxacda qaldım. Maşın yerindən tərpənmirdi. Sola baxıram – maşın, sağa baxıram – maşın. Qabaqda qırmızı işıq, arxada siqnal. Tıxacın ortasında ilişib qalmışdım. Nə edim? Radiya qulaq asım, darıxdım. Telefonumu götürdüm, internetdə gəzirdim. Bir dostum mənə əvvəllər demişdi: “Tıxacda vaxt keçirmək üçün mostbet free spin oyna, pulsuz fırlanmalar verirlər”. O vaxt unutmuşdum. Bu dəfə yadıma düşdü. Axtardım “mostbet free spin”. Sayt açıldı. Qeydiyyatdan keçdim. Həqiqətən, 30 pulsuz fırlanma verdilər. Heç pul qoymadan. Mən də başladım oynamağa. Oyunlardan biri “Fruit Party” idi. Meyvələr, rənglər, şirəli görünüş. Pulsuz fırlanmalar başladı. Birinci fırlanma – 1 manat. İkinci – 0 manat. Üçüncü – 2 manat. Dördüncü – 3 manat. Beşinci – 1 manat. Düşündüm ki, bu heç nədir. Onuncu fırlanmada birdən 12 manat düşdü. On beşinci fırlanmada 8 manat. İyirminci fırlanmada 24 manat. Otuzuncu fırlanmada məbləğ dayandı: 68 manat. Pulsuz fırlanmalarla 68 manat qazanmışdım. Tıxac hərəkət etməyə başladı. Avtomobillər yavaş-yavaş irəliləyirdi. Mən telefonu qoydum. Maşını işə saldım. 68 manat cibimdə idi. Tez çıxarış etdim. Pul kartıma düşdü. Həmin gün axşam evə gələndə arvadıma 50 manat verdim. Dedi: “Haradan?”. Dedim: “Tıxacdan”. İnanmadı. Güldü. Dedi: “Sən dəli olmusan”. Amma pulu aldı. Həmin hadisədən sonra mostbet free spin mənim üçün tıxac dostu oldu. Hər dəfə yolda uzun tıxac olanda, maşını dayandırır, bir neçə pulsuz fırlanma oynayıram. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma pul qoymuram. Yalnız bonuslarla oynayıram. Qayda qoydum: pulsuz fırlanmalar bitəndə dayanıram. Öz pulumu oynamıram. Çünki əsl qazancım sükan arxasındadır. Bir gün “28 May” tıxacında yenə mostbet free spin açdım. Bu dəfə 25 pulsuz fırlanma verdilər. 40 manat qazandım. O pula uşağıma yeni çanta aldım. Məktəbə başlamışdı, köhnə çantası cırılmışdı. Uşağım çox sevindi. Dedi: “Ata, sən dünyanın ən yaxşı atasan”. O söz mənə 40 manatdan da dəyərli idi. Dostum Rəşid mənə dedi: “Ay kişi, mostbet free spin haradadır, mən də oynayım?”. Dedim: “Var, amma diqqət et. Pulsuz fırlanmalar bitəndə dayan. Öz pulunu oynama”. Dinlədi. Bir gün 50 manat qazandı, çox sevindi. Sonra öz pulundan 20 manat atdı, uduzdu. Qızmadı. Dedim: “Qayda qoymusdun, unutma”. O da razılaşdı. Bu gün mən tıxaclardan qorxmuram. Əvvəllər əsəbləşirdim, siqnal basırdım, hirslənirdim. İndi tıxacda mostbet free spin açıram, oynayıram, vaxt keçir, bəzən pul qazanıram. Tıxac açılanda maşını işə salıb deyirəm: “Sağ ol, pulsuz fırlanmalar”. Heç kim başa düşmür nə dediyimi. Amma mən bilirəm. Bir gecə tıxac uzun çəkdi. Saat gecə 12 idi. Mostbet free spin açdım, 20 pulsuz fırlanma qazandım. 33 manat. Həmin pulu maşındakı şarj cihazına xərclədim. Köhnəsi işləmirdi. İndi telefonumu rahat şarj edirəm. Sərnişinlər də razıdır. Deyirlər ki, tıxac vaxt itkisidir. Mən deyirəm: yox, bəzən tıxac fürsətdir. Fürsət oturub bir az dincəlmək, bir az oynamaq, bir az şansı sınamaq. Mən sınamışam. Və bəzən işləyir. Bəzən 68 manat, bəzən 40, bəzən 33. Bəzən isə heç nə. Amma hər dəfə tıxacdan çıxanda daha sakitəm. Çünki 5 dəqiqəlik oyun beynimi boşaldır. Sanki tıxac da, oyun da, həyat da bir axındır. Axın dayananda sən dayanıb nəfəs ala bilərsən. Mən alıram. Və sonra yenə sürürəm. Bakının küçələrində, tıxaclarda, şansın içində. Mostbet free spin isə həmişə yanımdadır. Pulsuz fırlanmalar, pulsuz ümidlər. Bəzən dəyişir həyatı. Kiçik də olsa. Mənim həyatım dəyişdi. Tıxacdan başladı. Və hələ də davam edir. Hər dəfə yeni fırlanma, hər dəfə yeni şans. Mən isə sükanda, gülümsəyirəm. Çünki bilirəm ki, ən gözlənilməz anda, ən gözlənilməz yerdə, ən gözlənilməz bir düymə hər şeyi dəyişə bilər. Mənim dəyişdi. Sənin də dəyişəcək. Sadəcə tıxacda otur, düyməni bas, və gözlə. Şans gələcək. Tıxac da açılacaq. Və yol davam edəcək. Həmişəlik. |